torsdag 5 mars 2015

NARS illuminator

På Sephora i Stockholm köpte jag förra påsken denhär NARS illuminator och har glömt att skriva om den. Sofi Fahrman rekommenderar den HÄR. Testade även Diors glow-primer och den var heeeelt ljuuuuvlig - köp den. Jag kunde ju inte köpa två glow-tuber, så jag måste gå för denhär som jag tjatat och drömt om så länge.


Märker att man i denhär åldern ska akta sig för att sätta glow där man har rynkor. Jag har ju haft rynkor i pannan sen ja var typ 13 år gammal, men då man är 40 så jaaa, dom har ju då förståss blivit lite djupare med åren. Märkte alltså att sånhär glow gärna samlar sig i rynkorna - åtminstone denhär - och det vill man ju inte,. Så nu undviker jag pannan och sätter glow på kinderna, näsan och hakan.


Summa sumarum, denhär var inte så speciell som jag hade önskat. Lumenes som jag använt hittills är minst lika bra - köp den! Eller Diors om du vill ha lyx!

4 kommentarer:

 1. Jag har Dior och är lite besviken. Men Sali Hughes älskar den så jag köpte den på båten. Annars har jag nog aldrig blivit besviken på Nars. Ett annat stockholmstips är eyekos eyeliner och black magic maskara, finns i &otherstoriesbutiken. Samt By Terrys breda valokynä.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Härligt med rekommendationer och att höra om nya märken för mig. Har inte tidigare hört om Sali Hughes, eyeko eller By Terry (men googlade förståss) - tack så mycket för nya tips!! :)

   Radera
 2. By Terry finns på NK. Titta också på Lisa Eldridges videon på nätet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj, vad härligt! Har sett några av videona, men inte fattat att hon har så många videon. Denhär sidan blir en karkki att suga på LINK

   Radera