onsdag 7 september 2016

Hej, jag heter Lily!

Nu vågar jag äntligen säga högt att vi ska bli hundägare. På söndagen träffade vi Lily för andra gången och hon är nu sex veckor gammal. Om åtta dagar kommer hon hem till oss!

Lily sex veckor gammal.


I min barndomsfamilj har vi haft två hundar och alltid har jag tänkt mig att jag också vill ha en hund. Osäkra har vi varit pga av allergirisk. Men efter att alla tre pojkarna spenderade en vecka i samma hus som en hund sommaren 2015, så började vi för 1,5år allvarligt fundera och planera - och nu är vi här!

4 kommentarer:

 1. Åh vilken sötis! Nu blir jag helt valpsjuk igen, min egen är helt tydligt "för" vuxen! Musti&Mirri har absolut bekvämaste kopplet (tyvärr också godaste!): https://www.mustijamirri.fi/feel-braid-rasvanahkainen-talutin-messinkilukolla-ruskea-c147659

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för tipset! Hund och valp -tips tas emot med värme :)

   Radera
  2. Haha, köpa hundgrejer är nästan lika beroendeframkallande som babykläder. Det finns så massor fint nuförtiden. Musti och Mirris "Feel" rasvanahka koppel och halsband är jättestiliga och sköna i handen, det finns många versioner, även riktigt långa 3-meterskoppel som är kiva att ha på längre naturpromenader. Flexikoppel är praktiska sedan när hunden redan kan gå fint i koppel, men de är inte särskilt bra att träna med. Rukka gör väldigt söta hundregnkläder om man behöver använda sådana - och så gillar jag deras selar man kan använda istället för halsband. Ja, möjligheterna är oändliga redan fast man håller sig till "det viktigaste". Matskålar av stål är bra, maskindiskas lätt. En tung och stadig vattenskål av keramik som hunden inte kan välta så lätt rekommenderar jag varmt. Är inte din mamma keramiker? Kanske hon har någon bra designidé? Oj, du kommer att ha så roligt! Ja - med valpen också förstås ;)

   Radera
  3. Tack för super bra tips!
   Jag kan tro att man lätt kan "hurahta" i hundgrejer, dom e ju så härliga; både hundarna o grejerna :)

   Radera