tisdag 13 september 2016

RHCP

Idag är Red Hot Chilipeppers i Finland. Bändet betyder mycket för mig på många sätt. För det första träffade jag bändet backstage på Lollapalooza festivalen år 1992. Jag var 17år och aupair i Seattle en sommar. Efter festivalen for vi med bändet till en bar i Seattle där jag satt och talade med Anthony Keidis hela kvällen. Anthony bad ännu mig och min kompis på efterfest hem till nån. Kommer ihåg att vi åkte till festen med en öppen jeep där jag satt bak på lavan med Anthony.För mig och min man har RHCP en speciell betydelse. Vi träffades år 1999 utanför en bar efter valomerkkin varefter jag hade efterfest för ett gäng. Hemma hos mig beundrade min man min cd kollektion och var mycket imponerad av att en flicka hade RHCP:s nya skiva Californication, vilket ökade hans förtjusning. Nästa dag fick jag mitt första textmeddelande av min man, där det stod "RHCP live kolmosella nyt!".
År 2008 föddes vår första pojke och han fick heta Antony, inspirerat av RHCP. Nu på våren, just efter att jag friskförklarats från cancern på halsområdet, kom deras senaste skiva ut. Vi har lyssnat på den sen dess och skivan symboliserar för mig känslor som frisk, fri, problemlös, lätt och lycklig. Nu till vår 10års bröllopsgåva skaffade min man biljetter till konserten som vi ska njuta av ikväll!

Min favorit biisi från nya skivan är "Sick love":


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar