söndag 26 februari 2017

Sportlov i Himos

Lite annat än förra året i Messilä med min pappa, just efter behandlingarna. Men det var också en härlig vecka som jag kommer ihåg med värme - Messilä är så mysigt. Dethär året var även min brors familj med. Vi hade ett stort lyxigt hus dit vi alla rymdes.

Huset vi hyrde ses nere till vänster.
Vi hade härlig utsikt över Länsi-Himos backarna.
Pojkarna kom snabbt ihåg tekniken och kom med i större backar.
Även jag, som inte skidat slalom på ca 20år, kom genast in i tekniken. Det är faktiskt "som att cykla", fast jag var rädd att jag skulle måsta ta lektioner av skidlärare. Ingen muskelvärk fick jag heller, som jag varit rädd för att få pga att jag har så lite muskler och för att man använder muskler man kanske inte annors använder så mycket.
Lyxhuset med en ute bubbelpool med 37c varmt vatten.
Det var såååå roligt i bubbelpoolen med barnen som var så ivriga och glada.
Dessutom var det super skönt!


Bubbelpoolen med mys belysning på kvällen.
Familjerna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar