tisdag 8 augusti 2017

Favoritsallad just nu

Idag var jag på 3 månaders check, och allt såg bra ut - huh! Mer om dom funderingarna på Stay positive Jonna HÄR.

I över ett år har jag tappert kämppat och ofta stressat över min vikt. Jag har inte varit på vågen på ett år, för batterierna tog slut, och för att det uppmuntrade min omvända ätstörning. Men jag har kämppat hårt och tänkt på (stressat över) mat varje dag. Nyligen steg jag på en våg och jag har gått upp ca 6kg. Jag är så nöjd, glad och stolt!

Jag har undvikit ätit sallad och soppa - för man går ju inte upp i vikt av det. Omvänt till dom flesta andra kvinnor känner jag nu att jag kan äta sallad och soppa "med gott samvete" och utan ångest.

Jag har alltid tyckt att mozzarellaost i sallad är ganska smaklöst och onödigt - men det var innan jag smakade på Pirkkas Bufala Campana, som är gjord på buffelmjölk och inte komjölk.
Min favoritsallad just nu är följande:
  • Sallad x 1/2
  • Quinoa x 1/2 dl
  • Tomat x 1
  • Nektarin x 1
  • Mozzarella x 1
  • Nötter, tex. pekan- eller valnötter
  • Salt, peppar, olivolja och balsamico över


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar