måndag 7 augusti 2017

Gudbarn no 7

På veckoslutet hade vi äran att bli gudföräldrar en sjunde gång. Det var min brors baby som hade namngivningsfest. Det var första gången som vi var på namngivningsfest och det var jätte trevligt ordnat. Det var många som pratade under festen, och inte endast prästen som på dop; morfar önskade alla välkomna, föräldrarna berättade om namnet och var gudförälder hade blivit bedd att säga nåt valfritt. Jag hittade en härlig dikt, som jag läste medan tårarna rann ner för kinderna och rösten darrade, min man läste gudsonens babyhoroskop och så hade jag köpt ett album där var gäst fick en sida att besvara på några frågor samt limma in en selfie av sig (vi hade en hp sprocket fickprinter med). Av föräldrarna fick vi alla ett härligt armband som minne.


Krama mig ofta
Krama mig ofta så blir jag glad och trygg,
låt mig känna mig älskad även om jag varit stygg.
Stå fast, ni som är vuxna, trots mina prövningar och test,
för även om jag klagar är ni ändå bäst.
Visa mig i handling vad respekt är för någonting,
lär mig se det vackra i världen runt omkring.
Tala om att jag duger just precis som jag är,
och låt mig höra ofta att jag är er väldigt kär.
Låt vårt hem vara ett ställe där tolerans och kärlek bor.
och kom ihåg att man kan leka även om man blivit stor!!!
Av: Stina Norén

1 kommentar:

  1. Hi, I check your blog daily. Your story-telling style is witty, keep up the good work! hotmail email sign in

    SvaraRadera