torsdag 6 september 2018

Evolve hyaluron serum

Evolve är ett engelskt naturkosmetikmärke. Produkterna är relativt förmånliga och görs för hand i en liten studio i Hertfordshire. Evolves produkter är baserade på naturliga och ekologiska ingredienser och är dessutom vegana. Produkterna har relativt ny design och köps i snygga bruna glasburkar/flaskor med minimalistisk stil. En söt detalj på flaskan är att där står vem som har tillverkat förpackningen.

Hyaluronsyra är känt som "ungdomlighetens källa" och är mycket populärt, eftersom när kroppen blir äldre producerar den inte lika mycket av hyaluronsyra. Det leder till att hudens förmåga att binda fukt försvagas och det börjar bildas rynkor och linjer i hyn. Det sägs att hyaluronsyra är en av de mest effektiva anti-age ingredienser naturkosmetiken kan tänka sig. (Skrev om Novexperts hyaluron serum tidigare HÄR)

Evolve hyaluronsyra serumet är deras bestseller som jag läst mycket hyllande om och har väntat på att få testa själv.  Flaskan (30ml) innehåller hela 200mg hyaluronsyra. Serumet passar alla hudtyper; unga, gamla, sensitiva.

Serumet är super rikligt, 1-2 droppar räcker. Det är super lätt att lägga jämnt på ansiktet och suger snabbt i sig - så man kan sätta ögon- och fuktkräm nästan med detsamma. Det är som ett tunnt gel och doftar gott. Serumet gör huden len och mjuk. Serumer är definitivt värt hypen - rekommenderar till alla.

Kan köpas i Ruohonjuuri (37€), Stockmann (35€) och på nätet från Houseoforganic (35€), Jolie (37€), Eccoverde (37€) + sinunapteekki NU 29€.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar