onsdag 16 maj 2012

Lockar i håret

How To Use A Sock To Get Beautiful Curly Hair Without Heat
Låter crazy, men säkert värt att testa! Återkommer med egna bilder och kommentarer om jag får ett försök gjort. Man ska alltså ha den över natten på.

2 kommentarer:

  1. Jag testade det där förra natten och mitt hår var lite sött trassellockigt på morgonen, men efter 5 min hade hälften av lockarna raknat och så var det bara trassligt. Men jag har världens rakaste hår, det vill inte böja sig!

    SvaraRadera
  2. Intressant o. höra! Jag testade också, men jag har så tjockt hår så åt mig blev det FÖR stort o. fluffigt. Jag retade snabbt till det med borste och vatten då jag hade brottom, så jag måst nog göra det pånytt för att se hur det håller sig och fluffar ner sig med tid...

    SvaraRadera