måndag 5 november 2012

Familjefest

På söndagen firade vi min och min brors födelsedag (födelsedagar med en veckas mellanrum) med stora familjen. Min bror har också två barn, så vi gjorde lite undersökning innan vi bokade bord på restaurang. "Var finns bästa lekhörnan" lydde det på Google.

Stället som rekommenderades mest var Casa Mare på Drumsö. Jag tycker om stället och kan varmt rekommendera maten, lekhörnan och servicen - men vi är så många i stora tjocka familjen att det inte finns så långa bord där (kabinett finns, men då har man inte utsikt över lekhörnan). Det fick bli det andra som rekommenderades: Rosso i Citykäytävän, där jag typ senast varit som studerande och tankarna är inte vidare höga. MEN stället är perfekt för barnfamiljer; barnen var i lekhörnan och nöjda hela tiden - dvs 3,5h!!! Också maten var alla nöjda med, jag åt Tattirisitto. Men servicen var kanske inte den bästa: just då vi satt oss sa servitrisen "nog är ni väl färdiga klo 17 då nästa kunder reserverat detta bord".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar