lördag 24 november 2012

Ge julglädje åt ett barn i Hfors (8-19.12)

 • Köp en julklapp, paketera in den, 
 • beskriv presenten tex: en pojke i 8 års åldern eller flicka 2 år. 
 • för julklappen till Forum i Hfors där finns ett bevakat bord där man tar emot julklappar
...dessa gåvor delas ut av barnskyddet ibland barnfamiljer i Helsingfors.

Joulupuu

Joulupuu-keräys
Keräyspiste on Kauppakeskus Forumin toisessa kerroksessa Fazer-kahvilaa vastapäätä, jonne lahjat voi tuoda valmiiksi paketoituina. Keräysaika on 8.-19.12. Päviystämme keräyspisteellä ma-pe klo 17-20, la 10-18 ja su 12-18. Päivystysajan ulkopuolella paketteja voi toimittaa Forumin infopisteeseen. Helsingin sosiaalitoimisto varmistaa lahjojen jakelun niin kodinulkopuolelle sijoitetuille lapsille ja nuorille kuin avohuollon piirissä oleville lapsiperheillekin. Seuraa projektiamme myös Facebookissa.

1 kommentar:

 1. Hej!

  Jag kommer från ett företag som heter Actionstudios, och vi har gjort en julkalender oberoende av SVT. www.24dagar.se är vår adress.

  Vi såg att du har barn i precis rätt ålder, och vår kalender kan förhoppningsvis roa både vuxna och barn, så att hela familjen kan titta :)

  (Barn under sju år bör nog ha en vuxen med sig i vilket fall som helst, för ibland kan det nog bli lite läskigt för de minsta. Jag minns själv när jag var fem år och var livrädd för SVTs 'Jul i Kapernaum'.)

  Så förhoppningsvis tycker du att 24 Dagar verkar intressant och vill visa den för dina barn, och kanske till och med sprida den vidare till dina läsare! :)

  Ha det fint! :)

  SvaraRadera