söndag 4 november 2012

Bra smink produkter hemma

Domhär produkterna köper jag gärna pånytt:


  1. Lumene skin tone perfector(ihon sävyn heleyttäjä):  Har en mörk (nr 3 sunny fresh) som man kan blanda med foundation som är för ljus tex då man är brun på sommaren. Och en ljus (nr 10 honey glow) som kan användas helt ensam i hela ansiktet för att ge "glow" eller blandat med foundation. Eller som highlighter på kindbenen.
  2. Inglot läppglans nr 56: höll på att ta slut i Sthlm, och jag fick helatiden säga åt mig själv där "Nej! Nu ska du inte testa på nåt nytt som du sen bara använder hälften av". Då jag kom hem gick jag till Inglot och köpte 4st. Skrivit om den tidigare här.
  3. Garnier bb: Är på min tredje tub. Har tyckt den täckt tillräckligt och ändå varit tunn.  Det är också grymt skönt att använda en produkt istället för 2-4 (serum, fuktkräm, base/primer, foundation). Under sätter jag ändå serum och ögonkräm. Får se om den är tillräckligt också på vintern. Dethär är en bra vardagskräm - till fest använder jag tex. Max Factor.
  4. L'Oreal Studio Secrets: En primer är alltså en bas under sminket som slätar och jämnar ut färgen - vilket denhär faktist gör. Sätt alltså först fuktkräm - sedan primer - sedan foundation. Makeupen fäster och håller bättre.
  5. MAC rouge (Springsteen): Har varit nöjd med produkten. Den ger fint skimmer - utan glitter. Sitter bra. Färgen är inte riktigt rätt, lite för mörk, så jag ska ta en ljusare nästa gång.
  6. L'Oreal Architeht mascara: Är nu på min tredje. Har använt den främst till fest - vilket ju är så sällan, så nu använder jag den varje dag. Den ger förlängning och är passligt "tjock". 
  7. Ysl ljuspenna: kan faktist inte säga om den är bättre än tex. Lumenes, men här är jag så påverkad av median...
  8. Gosh vattenfast kajal: Denhär har jag använt i många år. Speciellt bra med vattenfast inanför fransarna nere (och uppe). Finns åtminstone på Sokos. 
  9. Dior eye show: Vattenfast creme ögonskugga. Denhär har räckt i mååånga år. Min är guldskiftande och kan användas till vardags om man vill ha lite mer. Har mången gång fått frågan vad jag har för ögonskugga.
  10. Lumene solpuder: Klassiker. Har nu Guerlain och skulle inte säga att den är bättre, men ca 30e dyrare förståss.
Har nu Chanels löspuder - och kan inte påstå att det skulle vara bättre än tex. Lumene. Samma sak gäller solpuder... Som jag och Anna konstaterade då vi snackade mycket smink i Sthlm - Lumene är nog bäst i många kategorier och slår ofte dyra märkesprodukter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar