måndag 25 mars 2013

Fifty shades II

Första delen läste jag relativt snabbt då jag läste den på resan. Efter den blev jag lite intresserad av vad som månne pågått i mannens liv. Men nu då jag börjat på andra delen märker jag hur ointresserad jag iallafall är - denhär har varit på nattduksbordet i några månader och jag har föredragit spiderpasians på kvällarna. Finns det nån som kommit så långt som tredje delen till slut? Lönar det sig att förtsätta?

2 kommentarer:

  1. Jag blev så störd på första delen, tyckte den var så dålig, så har inte läst de två andra. Frågade nån som hade läst böckerna för att få veta hur det slutar :)

    h. Tessa

    SvaraRadera
  2. Alltså det finns nån som har läst dom alla tre! ;)
    Tror du på mammamiddagen får avslöja slutet åt mig också, så behöver jag inte läsa...

    SvaraRadera