torsdag 14 mars 2013

Kapp Ahl reklam


Nu då jag behöver lite nya barn ytterkläder kom jag och tänka på att dom barn ytterkläder jag varit absolut mest nöjd med har varit från Kapp Ahl. Har egentligen trott att jag tycker mer om Lindex, men nu märker jag att jag prefererat Kapp Ahl - åtminstone i ytterkläder för barn har mycket varit Kaxs.

Åt Antony köpte jag en vinteroverall därifrån då han var 1,5år. Den gick på honom två vintrar och han var alltid varm och torr. Nu har den också gått på Adam två vintrar och fungerar fortfarande perfekt i dessa syften. Den har inte slitits sönder fastän den varit i bruk fyra vintrar!

Ett annat favorit ytterplagg är den vindtäta jackan som passar för vår, sommar och höst. Den är passligt tunn för att kunna användas på sommaren och då det blir kallare är det bara att sätta en fleece under. Nu behöver Antony en ny. Denhär modellen har dom inte mera på Kapp Ahl och är nu lite frustrerad. Visst har tex Pop säkert också sådana jackor, men inte i min prisklass.

Våra windfleecen har också varit från Kapp Ahl, mycket bra och till passligt pris. Ska imorgon gå och kolla ifall det ännu finns av dom i sortimentet.

Till Kapp Ahl får man ofta 25% rabattkuponger med Hesaren eller per textmeddelande/e-post om man är stamkund.  Nu på fredagen den 15.3 är det stamkundsdagar då man får 25% på allt - hur många plagg som helst!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar