lördag 2 mars 2013

Kapten Sabeltand

Serien har kommit efter Buu-klubben en gång i veckan. Den kan ännu ses på Arenan HÄR. Sångerna finns HÄR. Det är en norsk sjörövarserie med sånger och spänning dubbad till svenska. Antony var emellanåt så rädd för den arga kaptenen att vi inte kunde se på serien. Men som sagt är allt men sjörövare nu så populärt här hemma, så det leks Kapten Sabeltand och Peter Pan om vartannat.

Nu surfade vi just lite efter Kapten Sabeltand -musik på youtube och har lärt oss att det i norge finns ett Kapten Sabeltand LAND. Där får man åka med Svarta Damen, gå runt i Abrahamn och där finns en show. Dessutom finns där på samma område en djurpark, vattenpark, nöjesfält och Kamomillastan. Dethär blir nu således för oss en klar konkurrant till Legoland.Dyreparken.
I Kristiansand ligger denna temapark som är en kombinerad djur- och nöjespark med pirattema. Kapten Sabeltand är en känd figur i Norge och här kan man leka i hans land och sent på kvällen ges teaterföreställningar med denna sluga sjörövare.Passar: Alla som gillar vilda djur, lekland, vattenrutschbanor och teater.
Pris: 350 kr för barn 3–13 år och 470 kr för vuxna för en dag. 
Mer info: www.dyreparken.no

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar