söndag 28 april 2013

Lyckan är...

... en stor legosats med båt som flyter. Sökte denhär överallt på nätet och fick sen höra att den inte mera finns i sortimentet. Lyckliga var vi föräldrar också då vi hittade den på Toys R us för 59,90€ (org.pris 89,90€). Antony bygger utan hjälp av oss. Kan lova att varje pojke 4-10år blir lycklig av en sånhär.


Så bar det av till SnadiStadi i Gräsviken. På Antonys 3-årsdag åkte vi metro och på 4-årsdagen åkte vi tåg till Åbo. Har fundera på vad vi skulle göra familjen tillsammans i år på den riktiga dagen: Heureka, SnadiStadi, Zogogiska museet etc - och dethär var vinnaren.

Welcome to Snadi Stadi.
Under 1-åringar och vuxna gratis, under 3år 8€ och över 12€. Där var inte värst mycket folk, fast det var lördag och hörde att där var åtminstone ett kalas på gång. Stötte på en hel del under 1-åringar som kröp omkring och njöt av färggrannheten och andra barn.
Där finns delar som är som HopLop, men så finns det också annat. Bla. trafikpark, spel och en mega sandlåda.
Bollspel kunde spelas, skeittande prövas på och så kunde man ha piknik på gräset. Vi åt egna bananer, Elovenakex och trip, men där fanns ett välutrustat café med tex. smoothie och piknik-korg för 4pers/25€.

Där fanns en scen med HeviSaurus instrument och pojkarna sjöng "Iskää hevittää, se vaan on niin ROK ROK...". Sista tiden spenderade Antony svettandes i HopLop-delen där han med en annan pojke jagade lite äldre flickor som skrek (flickorna hade hittat på leken) - börjar dethär redan nu?

Stället var fräsht och fint fixat. Vi spenderade 2h där (inclusive mellanmålspaus), och skulle lätt ha kunnat vara en timme till. Nu är ju ställe sett, men kan nog tänka mig att vi före jul kommer att besöka SnadiStadi igen. Adam planerar nu också sin 3-årsdagoch säger: "Min födelsedag åka.... mmmm.... Alepa!".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar