fredag 5 april 2013

"Jag ska aldrig..."

Kommer ihåg hur jag då Antony var nyfödd insåg hur allt jag tyckt, tänkt och ansett om barn- och babyfostran for ut genom fönstret.

Ännu idag kan jag få fast mig själv för att kritisera andras uppfostringsmetoder och val - för att sen slå mig själv på fingrarna. Det finns en massa olika uppfostringsmetoder samt olika tänkande som jag själv inte har en aning om eller är insatt i - och alla väljer det som passar en själv och framförallt sitt barn bäst. Viktigt är tycker jag att man ibland ägnar en tanke åt SIN uppfostran och SJÄLV vet varför man väljer göra si eller så. 

...och så måste man alltid komma ihåg hur mycket sömn och hunger påverkar både vuxna och barn - alla är inte alltid sitt bästa pedagogiska jag helatiden... Linn skriver HÄR om att vara humörsmänniska.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar