torsdag 11 april 2013

You can do it

Färgar och klipper håret själv. Jag är nu bara inte så noga med den saken. Har senast varit hos frissan för 2,5år sen, då också bara för klippning. Visst är det lyx att få håret tvättat, bli klippt och färgad medan man läser Seiska. Men tycker varje gång att det är obekvämt för nacken i tvättstället, att klippningen ser så lätt ut att jag sku kunna göra det själv, att marketarna erbjuder hyllvis med bra hårfärger och Seiska kan jag ju köpa hem för dom pengar jag sparar av att inte gå till frissan. Kör lowbudget och i förrgår satte jag ränder + färgade håret - totalt 25€ - och är tillräckligt nöjd.
Varför ser jag ut som i 7:nde månaden där i bakgrunden?

6 kommentarer:

 1. Är det sant? Vet du, jag stirrade i smyg på ditt hår idag och tänkte att det var så vackert och naturligt färgat, måste ju fråga vilka färger du använt? Brukar själv också dona själv men tycker blekningsmedlen sällan ger den där silvriga färgen du lyckats med.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oj tack! Först gjorde jag ränder med Schwarzkopf blonde M3, tyckte det inte blev så bra - för stor kontrast. Så sen färgade jag nästa dag hela håret med denhär Loreal 9.13. MEN det som är bra är Loreals silvershampo. Den tar ganska snabbt bort den gula nyansen man ofta får av att färga med ljusa färger. Shampoet kan jag verkligen rekommendera :)

   Radera
 2. Jag är helt dum i huvu. Här finns ju bilden på färgen. ;-) Men slingar du med denna eller? Bleker den bra?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Först slingade jag med en annan och sen färga jag hela håret med denhär :) Den blekte helt okej, har int nu nån vakio hårfärg utan har testat lite olika. Denhär var ny så därför tog jag den denhär gången. Kan nog bra tänka mig använda denhär pånytt. DU är ju min håridol, så är verkligen smickrad att du frågar mig :)))

   Radera
 3. Haha, okej tack! Där ser man då vad andra kan se hos en medan man själv bara ser kycklinggult med utväxt. ;-) Jag slingade igår med M2 men tyckte inte att det blev tillräckligt blont så jag funar om jag borde testa göra nya slingor exempelvis med denna då. Jag fattar inte att det kan vara så himla svårt att få fram en silvrig blond färg! Och tack för schampo-tipset, ska inhandla pronto.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det är nog svårt att hitta en hårfärg man skulle vara så förtjust i att man skulle köpa samma pånytt. Kanske jag nog skulle köpa denna pånytt? Denhär hade en liten tub olja att blanda i färgen och läste förresten just i nån tidning att man kan blanda i vilken hårolja som helst (tex Moroccanoil) I hårfärgen för att skydda och vårda under färgningen.

   Brukar du förresten göra slingorna för hand eller med hatten eller har du någå andra bra tips? Jag gör dom för hand och då är slingorna ju ganska olika storlek och ibland ganska breda...

   Och alltså shampooet är nog en räddare och must-have i varje blondins badrum! ;)

   Radera