måndag 31 augusti 2015

Kiehl´s produkterna från i somras

Har nu använt Kiehl's Line-Reducing Eye Brightening Concentrate ögonkräm hela sommaren. Den är mjuk, sammetslen, lite sådär som en primer. Mitt problem med den är att den ofta svider lite. Den var enligt försäljaren bra för torr hud runt ögonen (som jag har), men å andra sidan sägs det att om en kräm svider är den inte tillräckligt fet. Kan nog rekommendera den iallafall, för den känns nog härlig och lyxig - men köper inte själv den pånytt för den tycks inte passa mig. Dyr är den nog dessutom, ca 50€.
Den andra Kiehl's produkten jag köpte i Tallinn, Powerful wrinkle reducing cream, har jag varit jätte nöjd med. Den är som en tjock zink-pasta (älskar tjocka feta krämer), som suger sig snabbt in i huden och passar bra under sminken. Kan nog inte säga att jag skulle ha märkt nån skillnar på rynkorna, men skön är den. Fast den är tjock har den gått bra att använda även då det varit hett, eftersom den suger i sig så bra, men på vintern är den säkert ännu skönare.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar