onsdag 5 augusti 2015

Mörk under ögonen

Mitt eviga problem är mörka ringar under ögonen. Har en hög produkter för det - men ingen jag är super nöjd med. Ja, ja, jag vet; mindre salt och mer vatten och sömn skulle säkert göra en skillnad. Men som ni vet är jag är ju inte ensam med dethär "problemet" som ni tex. kan läsa i kommentarerna HÄR

Nu hade NUDE en gallup bland kosmetikbloggare om favoritprodukter under ögonen HÄR. Vinnaren var överlägset MAC Pro Longwear Concealer.  Jippiii, en produkt jag inte ännu testat. Har nån av er testat?Då jag Googlat och sökt på kosmetikbloggar vilken som skulle vara den bästa produkten för mörka ringar, så dyker Helena Rubinsteins Magic Concealer ofta upp - och den blev tredje i NUDES gallup. Den fanns i mitt förråd och tog den nyligen i användning pånytt. Köpte den för 7år sen då jag var nybliven mamma och gick till Stockmann och bad efter "Rolls Royce -produkten för mörka ringar under ögonen". Tycker nog om den, för den är passligt tunn - men den håller inte hela dagen (kanske lite UDEP sku hjälpa?).
 
En annan produkt som jag länge varit nyfiken på är Lancome Effacernes Longue Tenue. Tex. Sofi Fahrman prisar produkten både år 2008 och 2013. Har nån av er testat?
 
Många produkter jag har blir som kakor under ögonen (Make Up Store, Sisley, Bobbi Brown) - vilket man ska akta sig för i denhär åldern. Produkter för mörka ringar hittade i mitt skåp:

Make up store, Garnier roll-on, MAC
Inglot, Helena Rubinstein, Make up store HÄRSisley och Bobbi Brown HÄR.
 
Vad har ni testat? Rekommendationer?

2 kommentarer:

  1. Clarins lilla tub. Nyans 2 för mig. Men man behöver prova själv...

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack för tipset, ska gå o testa! 😃

      Radera