tisdag 4 augusti 2015

Rock-nostalgi på lande

Domhär bilderna tapetserade mitt rum på lande i högstadiet och dessa skatter hittades nu i garderoben. Den enorma Suosikki-planchen med Jon Bon Jovi liggande i hängmattan med sitt krulliga bröst, har försvunnit. Jon-planchen dekorerade väggen vid min säng på vårt andra lande, i Ekenäs. Där sov vi hela familjen i ett stort rum, så även farsan har legat och sett på hårige Jon innan han somnade - allt får föräldrar stå ut med.

Lyckliga, lyckliga Heather som fick gifta sig med en från Mötley. Hon som inte ens visste vem dom var då paret träffades "Mötley who?", lär hon har sagt. Med hjälp av domhär bilderna har jag drömt många rock-fru-dagdrömmar.
 

Kanske jag ändå borde se efter om det ännu finns biljetter till höstens Mötley Crue / Alice Cooper. Borde man nu se dom en sista gång?


En annan stor högstadie favorit, förutom Mötley och Bon Jovi, var Van Halen.
 

 
 
Sist men inte minst, lite Okej tarror.
 
 
 
Och som bonus ett foto på mig och Nikki Sixx, dagen innan jag fyllde 15år.
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar