måndag 31 augusti 2015

Midnight run 2015

I made it! Dom som kännt mig länge har säkert aldrig i sin vildaste fantasi kunnat tänka sig att den här dagen skulle komma - jag har nämligen aldrig sportat. Har inte tyckt om att bli anfådd och svettig. Har hellre suttit med en cigarett och drink i handen. Efter barnen har det varit mindre cigarett och drink, men svett och sport har fortfarande inte intresserat. Men efter att man fyller 40 år börjar det ju både synas och kännas här och där - och det har motiverat mig till ett hälsosammare levnadssätt.

Före Midnight run hade jag varit på länk ca 7 gånger under ca 4 månaders tid. Mina länkar har varit 3km och dom två sista var 4 och 5 km. Deltog i loppet med arbetskompisar och vi höll ihop någotlunda nästan hela vägen. För mig är dom första 5 minutrarna tyngst, sen lättar det. Nu fick jag även uppleva hur det plötsligt efter 5 km var lättare att andas och jag kunde t.o.m prata. Jag är super stolt att jag, en icke (anti) sportare, klarat av dethär och nu kanske blivit lite tänd på länkande samt att jag, som opererades i knäet år 2012 som tog 1,5år att rehabiliteras, nu har ett funkande knä som klarade av dethär.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar