lördag 2 juli 2016

Djurpark i Ingå

En dag var vi med Jessicas familj i Lomamäen lemmikkipuisto i Degerby nära Ingå. Det är en familj som gjort sitt hem och sin tomt till en djurpark. Det hela känns crazy, vem har en djurpark i sitt hem? Men var annanstans får du i en djurpark gå IN i buren och paja och mata djur? Det finns en åsna, renar, rävar, mårdhundar, tvättbjörnar, piggsvin, en skunk, fåglar av alla slag i burar och vilt, ormar och geckon, getter, grisar, mopsiga kalkoner, en sköldpadda och säkert ännu nåt jag glömt. Djuren är i burar och i inhägnader på tomten, lösa på gården eller inne i deras hus. På tomten fanns också en pomppulinna, som var populär. Ägarna är jätte trevliga och gick omkring med oss och berättade om djuren. Senast då vi var där, för 4år sen, satt tvättbjörnarna i vardagsrumssoffan och åt russin. Denhär gången satt mamman i familjen där och matade en fågelunge med pipett. Rekommenderar stället!
Jag ser ut att imitera Michael Jackson då jag försöker skydda mig mot solen...3 kommentarer:

  1. Hej! Jag besöker ofta också djurparken, även om jag inte gillar att titta på djur i fångenskap. Jag kommer snarare att hjälpa djur, snarare än att titta på dem. För vissa djurparker beställer jag mat, via nätbutiken https://bit.ly/2FfdDWk det skulle hjälpa några fattiga djurparker. Att hålla sådana djur i fångenskap är inte billigt. Jag känner mig själv, för jag är ägaren min egen gård.

    SvaraRadera
  2. Ja det är nog en speciell djurpark för både barn och vuxna - nåt man länge kommer ihåg! :)

    SvaraRadera