torsdag 30 juni 2016

Ur barnamun

Vi har i vår familj nu, sen semestern börjat, betalat böter för svordomar. För var svordom barnen svär tar vi 10ct från deras sparbössa och för var svordom vi föräldrar svär sätter vi 10ct i deras sparbössa. Kan berätta att det gått ganska jämt ut var dag. Mina vanligaste svordomar är shit! och scheiße!

Idag då jag bar en 6-åring på dåligt humör upp från stranden, sa jag nåt och han blev arg och slog mig i magen. Då sa jag strängt att slåendet är ännu värre än svordomar och hedan efter blir det så att barnen betalar 50ct till förldrarna om dom slår dem och måste ju i rättvisans namn säga att föräldrarna också betalar 50ct till barnen om dom slår dem. Då börjar 6-åringen gråta och ylar "Det är orättviiiiiist, för ni slår aldrig oss!!"

Sommarliv på lande.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar