lördag 16 juli 2016

Hälsningar från Tyskland

Äntligen slapp denhär familjen på en välförtjänt resa tillsammans. Senast då vi sku resa var det i december till Thailand, men vi hamnade inhibera den och det blev cancerbehandling för mig istället. Men nu är vi här i Tyskland! 

Vi ville belöna familjen, och främst barnen, med en resa till Legoland. Eftersom det också finns ett Legoland i Tyskland nära München, tänkte vi att en resa dit skulle vara mer intressant för oss vuxna än Sverige och Danmark.

Hittills har vi besökt Legoland (två dagar) och slottet Neuschwahnstein (slottet som inspirerade Walt Disney då han ritade Törnrosas slott). 


Allt har varit jätte lyckat och det är ju nu så lätt att resa med barnen; inga vagnar eller barn att bära på. Och jätte kiva att börja kunna resa på andra slags resor än solsemester. Dom var tex. super intresserade och imponerade av slottets historia. Men emellanåt är det lite som att resa med två apor, pojkmammor ni vet, så fort man vänder ryggen förvandlas saker till svärd, strider osv. Hur har domhär pojkarna så mycket energi? Man borde bara försöka hänga med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar