söndag 13 november 2016

Veckoslut med tight program

Hela oktober var fullt med program på veckosluten för oss, och även nu dom två första i november. Det är härligt med program och att träffa nära och kära, men märker att det blir lite stressigt att hinna med bykande mm. Dom två nästa veckosluten är och tänker förbli utan program. Men har haft ett så roligt veckoslut igen. På fredagen firade vi min kära lillebrors 40-årsdag på Korjaamo.

Syskonfoto <3

lördagen var det handbollsturnering hela dagen, missade ett kalas vi var bjudna till, och fortsatte på raclettemiddag. Vi kom hem efter kl. 24 med pojkarna - och alla utom jag sover nu på farsdagsmorgon ännu kl 9.30. Ja, Lily har också somnat pånytt efter att hon väckt mig.


Under veckan hade jag min årsdag för diagnosen, och skrev om det HÄR.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar