måndag 7 november 2016

Mitt födelsedagskalas

Dethär året kändes det nog extra speciellt och tacksamt att få vara här, må såhär bra och kunna ordna kalas åt mina bästa vänner igen efter ett tufft år. Förra året var kalaset under undersökningarna (just innan cancerdiagnosen) och kommer ihåg att jag hade mega ångest dagen innan kalaset, men på kalaset kännde jag mig bra och vi stod i köket och talade om min knöl på halsen. Dethär året var det maskerad och alla vuxna som barn kom utklädda. Njöt av att fira med familj och vänner och deras härliga barn och höra hur barnen har så roligt att dom kiknar av skratt i övre våningen.

Pink tema för familjens flicka.Sjörövaren, Formulakusken, Lie-mannen och Killer-clownen.
Las Chicas.
Lily the Superhero.

Till traditionen hör också en del program med pris och presenter. Vi hade pinjata för barnen, vuxenmete för vuxna och röstning om bästa utklädsel med pris. Eftersom Hubba Bubba blev så populärt på vår Tallinresa skulle det bli Hubba Bubba tävling, men 6-åringen tyckte det kunde bli ganska orättvist så det blev "Hubba Bubba fotografering" istället som programpunkt. Sist men inte minst blev det Totoro-leffa och popcorn för barnen. Under tiden hade vi för vuxna den traditionella tävlingen med dom sensuella kylskåpsmagneterna; att parvis komma på den perversaste meningen. I år blev det jämnt mellan en dikt, en historia och en haiku (eller vad det nu sen kallades? liten smakbit nederst...).


I matväg bjöd jag på vege toast scagen (jätte goda! sätter receptet senare), Bouillabaisse med alioli (gjorde alioli själv!! efter DETHÄR receptet) och en beställd American style kaka. Barnen fick köttbullar och Halloweenpasta. På denhär festen lever jag länge igen - creating memories, som är mitt nya motto.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar