lördag 7 december 2013

Hotell Dunas

Det har varit en super lyckad vecka. Vädret har varit toppen och hotellet är att rekommendera för alla barnfamiljer. Vädret är ju inte nåt man alltid kan lita på här på kanarieöarna, så ifall det skulle vara dåligt väder så finns det en massa gratis program för familjer här på hotellet. Man behöver inte lämna området på en vecka - det kan inte bli lättare!HOTELLOMRÅDET
Här finns fyra bassänger och varm barn bassäng i alla. Ett par lekparker hittas också och det finns ett lekrum inomhus. Därtill kan man spela pingis och biljard eller bilspel (utan pengar duger ännu för oss).
PROGRAM
Program finns det så det räcker. På morgonen och eftermiddagen händer det nåt en gång i timmen. Dom lokala reserguiderna från en entertainment firma ordnar tex. yoga, vattenjumppa, petang- och pilkastnings turnering, musavisa, vattenpolo mm. Barnen har temadagar som indian, superhero och disney. Vi deltog inte just i nåt, bassängen och mini-disco (med tema sånger och koreografi som barnen älskade) samt vuxenfotis för mannen räckte för oss denna gång.
En gång i veckan ordnas festmiddag och varje kväll är det mini-disco och nån show (papegoja show, Grease, Mamma Mia mm).


BOENDE
Huset var också bra, hade en trerummare med kök.


MATEN
Mannen som är en kranttu biff-restaurang -typ har flera gånger konstaterat att maten är jätte bra. Morgonmålet består av allt tänkbart varmt och kallt. Till lunch och middag finns det mycket att välja mellan och det grillas alltid kött och fisk. Efterrätter finns det mycket av och man måste ju smaka på alla - varje dag. Vilket lett till ähky flera gånger. Mellan måltiderna kan man från baren ta glass, beställa dricka med/utan alkohol och äta frukt och toast.


PS dethär blev ju som ett sponsorerat inlägg man ibland stöter på; med visst antal ord och bilder. Min blogg är inte så stor att jag skulle få nåt, så dethär (som allt annat) är bara ett tips från vän till vän!

2 kommentarer:

 1. Hej. Du såg nog bekant ut där på minidiscot för att jag någon gång tidigare också surfat in på din blogg. Vi gillade också Dunas. Och Arvid lever nog länge på att han placerade sig i danstävlingen, som han kallar det.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du tittat in!
   Minidisco var nog helt bäst och Arvid kämpade på så fint :)

   Radera