onsdag 18 december 2013

Metallkorg

Skulle villa ha en metallkorg, dom ser så tuffa ut. Jag tycker en skulle ha passat som tidningskorg, med mannen var inte av samma åsikt. En metallkorg skulle passa perfekt som korg för vantar, handskar och pipon - om vi hade en större tambur. Vad annat skulle man kunna använda den som?

Har kollar in Clas Ohlsons Nyby och metallkorgen i trendig kopparfärg i Granit. På finnishdesignforums sida stötte jag på Korbo metallkorg som tydligen är design och tre gånger bättre än Clas Ohlsons?

5 kommentarer:

 1. Jag har dreglat över precis samma korgar men i vårt hushåll är det oxå det manliga könet som inte fatta tycke för den. Jag förstår inte att de int förstår.

  SvaraRadera
 2. De var jag fia och god jul!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man borde väl hitta på en superbra funktion för dom, så blir kanske det andra könet övertalade...?
   GOD JUL Fia!!

   Radera
 3. Jag beställde en från Ellos utan att konsultera mannen. Han undrade vad den ska användas för och jag svarade att jag inte vet :) Nu har vi tidningar i den. Fast jag är inte helt övertygad, tidningarna blir liksom lite skruttiga av att ligga helt snett i den. Hade också tänkt att man kan ha soffdynor i den, men dom ryms inte riktigt. Hehe. God Jul!!
  h. Tessa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Huvudsaken är att den är snygg och att man har en! ;)
   GOD JUL Tessa&familjen!!

   Radera