lördag 14 december 2013

Pepparkakshus for dummies

Bad om vinkar till pepparkakshus på fb. Först tog jag i butiken färdig pepparkaksdeg från frysdisken och tänkte göra nån av DOMHÄR, men sen såg jag Annas pepparkakshus som några nämnt. Det var ju ett koncept för mig. Det behövs inte ens en ugn! Det är bara sockret som ska värmas (fast redan det fick mig att chasa ut alla från köket av nervositet).
 
Hade tänkt att man skulle göra pepparkakshus med barnen och hade preppat dom för det - men med det kokande sockret som stelnar på 3sek, vingliga bitar och spisen på med kastrull var det inte möjligt att koordinera tryggt, åtminstone inte för mig. Efter dethär pepparkakshuset, som ser ut som om en femåring dekorerat det, gör jag waves till alla familjer som pysslar ihop fina pepparkakshus!
 


Mitt första pepparkakshus!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar