onsdag 27 augusti 2014

Konttikirppis

Dethär hade jag aldrig hört om innan min arbetskamrat upplyste mig om denhär enkla och bekväma loppisformen. Konttikirppis går ut på att du kör bilen till loppiset och säljer ur bilen + parkeringsrutan bredvid. Ingen reservation, inget prissättande.

Bilden lånad från www-sidan.
Har sålt på Akselis loppis och sålde bra. Men det är ju så himla jobbigt att sätta en prislapp på varenda socka samt gå dit och städa hyllan varje kväll (eller betala för städning), så det har inte blivit av att göra pånytt. Sandvikens torg gillar jag; inget behöver prissättas, kunderna får pruta och sakerna går bra åt. Men du måste boka borde i god tid. Vad om det sen regnar den dagen?

Vermo konttitori i Ahlberga har öppet varje söndag till den 14.9. Sålde där förra söndagen, vilket kostade 35€. Där fanns en massa köpare och kläderna och sakerna gick åt med fart. I bilen rymdes endast barnens grejor, men efter en stund for mannen av och an hem efter en billast till, medan jag blev och sälja grejorna från filten på parkeringsrutan. Jag känner mig flera kilo lättare nu - utan tyngden av alla baby och barnkläder bastun varit full med.

TIPS!
Unicef håller liknande loppis i Hagalund lördagen den 13.9 kl. 10-15. Man säljer inte från bilen, men från eget bord/filt i Hagalund centrum, utan reservering, plats för 10€. Mer info HÄR.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar