tisdag 5 augusti 2014

Mitä sä teet?

Hostattacken började kl. 3.15 på natten. Efter 3h hostande, 1,5l vatten samt honung, Vogels hostmedicin och triangel hostmedicin fanns det bara en lösning. Just då jag sitter hukad och letar i vårt barskåp klockan 6 på morgonen kommer mannen in i köket och blir måttligt överraskad och förundrad. Tog mig ett par minttusnapsar och sov till klockan 8. Funderar på ifall en ordentlig fylla som skulle sluta med slocknande, kanske skulle ge en natt utan hosta? 


Kidsen har nu varit två dagar på lande med morsan, så jag sku få sova/vila mig frisk. Nu har vi bara tre dagar kvar för dagisövning, men nog ska det gå bra. På hälsostationen konstaterade dom att det fortfarande är virus. Domhär virusarna verkar bli värre med åren. Feber i x dagar (burana 800mg i 10 dagar), jätte ont i halsen i 11 dagar, hosta i 7 dagar, ringande öron i 5 dagar, geggiga ögon 2 dagar - och är inte frisk än.

2 kommentarer:

 1. Stackars dej, låter hemskt. Det tycks vara en massa konstiga virusar o bakterier den här sommaren. Har en kollega som var sjukskriven nästan 4 veckor( nån bakterie i luftvägarna tror jag) kan det bero på hettan då bakterier ju trivs i värme ?
  Det skadar säkert inte att ta en liten fylla! Förr så förebyggde/botade man allt möjligt med brännvin. Min pappa brukar ännu ta lite whisky eller konjak om han känner sej krasslig :)
  hoppas du blir frisk snart!
  Kram, Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Träffa just en granne som berättade att hon förra året haft hosta från november till mars... Kör med rödvin just nu :)

   Radera