fredag 17 april 2015

Swedish Beauty & Cosmetic Awards 2015 vinnare

HÄR kan du kolla vinnarna från igår. Hittade inget speciellt att lyfta fram/ nåt jag skulle ha blivit speciellt sugen på.

La Roche-Posay vann i flera kategorier - har nån av er testat märket?

"Yli 30 vuoden tutkimuskokemuksen ja 25 patentin avulla, La Roche-Posay on noussut johtavaan asemaan herkän ihon tuotteiden kehityksessä. Näiden tuotteiden koostumukset on tutkittu varmistamaan sekä siedettävyyden että turvallisuuden."

"La Roche-Posay on herkän ihon asiantuntija sekä edelläkävijä hyvin siedettyjen ja turvallisten herkän ihon tuotteiden kehityksessä. Tuotesarjaa suosittelee yli 25 000 ihotautilääkäriä ympäri maailmaa. Sarja sisältää rauhoittavaa antioksidanttista La Roche-Posay -lähdevettä."

6 kommentarer:

 1. Älskar La Roche Posay! Särskilt Cikaplast för ansiktet i sin smala tub, och Cikaplast för allt möjligt i sin breda tub. Även Micellarvattnet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för rekommendationen - nu blev jag nog nyfiken! Cikaplast - är det den som är typ som Bepanthen?
   Micellarvattnet hittade jag en rescension på HÄR.

   Radera
 2. Jag använder (surprise, surprise) en hel del lrp. Mina favoriter just nu: Effaclar Mat, fuktighetskräm för överkänslig oren hy, som lämnat en matt yta. Härlig för alla dom glänser på sommaren! Cicaplast som är som bepanthen men innehåller också zink och är betydligt behagligare till lukt och konsistens. Inte på läpparna dock. Lipikar baume ap är en superkräm för torr och irriterad hud. Mascaran är jättebra förr irriterade ögon men föredrar Iduns 38 graders trots allt. H. Linda på apoteket ��.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, Linda du har säkert bra erfarenhet! Måste absolut bekanta mig :)

   Radera
 3. Oh, LRP är underbart. Den cikaplast som är en allroundsalva som bepathen, men bättre, kommer i en lite fetare tub. Jag använder inte just den i ansiktet. Det finns en cikaplastsalva i en smal och hög tub (det står på att den är för hud som blivit peelad på kemisk väg men bry dig inte om det) som jag använder under smink, och över serum eller Vichys retinolkräm som också är ett utmärkt köp. Om man har problem med finnar är Effaclar Duo utmärkt. Ja, allt av det märket är jättebra men man måste hitta sina egna hjältar beroende på hurudan hud man har...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jätte roligt att få kommentarer om märket! Själv har jag helt missat det och är nu jätte nyfiken - tack! :) ...och Vichy... nu blir jag sugen på den också...

   Radera