måndag 6 juli 2015

Nära relaps

Jag har faktist inte köpt en enda make-up produkt sen NYC - som jag lovade. Men nu har jag abstinens efter två produkter och vet inte hur jag ska klara sommaren.

Jag vill haaaaa Lumenes sommar solpuder "hohdeaurinkopuuteri" som har så härligt skimmer i sig. Behööööver glow just i puderform och just i den färgen - och hittar inga sådana kvarlämnor i skåpen.


Den andra favorit sommarprodukten är Garniers BB som jag just nu klämmer ut det sista av ur tuben. Den är så härligt lätt att använda då den är både dagkräm (fuktande) + tunn utjämnande foundation. Färgerna är super bra och ser naturliga ut. Light går året runt och medium då man är solbränd. Konsistensen är just bra för sommaren - så tunn så man ser ut att vara utan foundation, men ändå jämnar den ut och ger liv åt hyn. Vad ska jag göra? Månne jag har namnsdag under sommaren så jag skulle kunna önska domhär i present?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar