torsdag 23 juli 2015

Stockholm - Kolmården

Vi tog med oss regnet och det mulna vädret till Sverige. Destination Kolmården tillsammans med mannens kusins familj. Vi körde direkt från båten (1h40min) och var där från ca 12-19.00. I Kolmården fanns också Bamses värld, som vi besökte först. Det var som en liten nöjespark för små barn. Där fanns karusell, bilar som åkte på skena, en gungande båt och berg- och dalbana samt Bamses och dom andras hus och restauranger och caféer.


I djurparken såg man djuren på nära håll och dom var inte i burar med galler eller glas. Det ordnades djurshower en gång i timmen och vi hann se tiger-, delfin-, sydamerika- och vargshowen. Delfinshowen var verkligt fin med konster, videoscreen och information. Andra höjdpunkten på Kolmården var Safari i linbanan.I Stockholm hade vi hyrt en lägenhet via airbnb som var helt underbar HÄR. Den låg mitt i gamla stan och hade rikligt med plats för två familjer - 4 sovrum (två barnrum med leksaker), 2 badrum med dusch, stort vardagsrum med bord för 8 personer, kök och tv-rum med bäddsoffa.


Nästa dag i Stockholm hann papporna och barnen med Tekniska Muséet, där pojkarna blev imponerade, medan mammorna gick i butiker och åt härliga moderna sallader på Åhlens på Sally Voltaire & systrar - rekommenderar varmt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar