söndag 26 juli 2015

Sthlm shopping

 SKÖNHET 
Skulle inte säga att jag relapsade från mitt smink-köpsförbud, för resor kan väl inte räknas, utan är nog undantag. Denna gång vallfärdade jag inte ens till Sephora. Dessutom köpte jag i sminkväg bara ett tråkigt Clarins läppglans. Så det kan väl inte räknas, eller?
Två krämer köpte jag för vinterbruk: Elisabeth Ardens Visible difference, som resesällskapet rekommenderade och Cliniques All about eyes rich. Hoppas på att den är lika härlig som All about eyes HÄR. Försäljaren rekommenderade dock rich för torra ögonpartier, vilket jag har på vintern. BÖCKER 
Ett ställe dit jag alltid vallfärdar i Stockholm är Åhléns bokavdelning. Det är så härligt med så mycket barnböcker på svenska. Köpte: Viktiga kartor (Var i världen finns det guld? sjörövare? vulkaner? osv), Är det sant? (med fakta visat visuellt i bilder), två böcker åt 5-åringen (Måntornet och En stackars liten haj), Mördarens apa (som är resesällskapets favorit högläsningsbok), en Minecraft-bok åt 7-åringen och en Jojo Moyes pocket åt mig (3/5 på bestsellerlistan i Åhléns var hennes böcker)Inga kommentarer:

Skicka en kommentar