fredag 7 april 2017

Boho mascara

Boho green Make-Up är ett franskt märke med ett stort utbud av naturlig smink. Förutom att innehållet i produkterna är naturligt och priserna förmånliga, så har också miljön tagits i beaktande i förpackningsmaterialen. Förpackningarna är ofta paff-liknande och tillverkas av återvunnet material. Boho är medlem i gruppen 1% for the Planet, vilket innebär att de donerar 1% av sin omsättning till olika miljöskyddsprojekt.


Boho mascaran är deras bestseller och efter att jag varit så nöjd med solpudret HÄR och eftersom produkterna är så förmånliga, så köpte jag mascaran för ca 14€. Volume & green är en riktigt bra vardags mascara, men utan wow-effekt som tex. Bottega Verde. Dom första dagarna var jag lite missnöjd för en del mascaran hittades så att säga under ögonen efter dagens lopp, men den fick genast bättre hållbarhet efter att ha "torkat" lite genom användning.

Kemikaalicoctails Noora skriver om Boho HÄR; att deras foundation (13,90€) är som en billig version av RMS som jag skrev om HÄR. Alltså nåt att testa på ifall man inte genast vill satsa på RMS för 39€.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar