måndag 17 juni 2013

Adam 3år

Igår var det 3år sen lillebror föddes. Då vi i april planerade åka på Antonys födelsedag till Snadi Stadi, sade ju Adam "min födelsedag åka... mmm... Alepa!". Nu planerade vi ändå åka till simhallen, men då han är lite snuvig bestämde vi oss för att besöka Hagalunds HopLop. Kunde inte låta bli att tänka på senaste HopLop besök (förra sommaren) då DETHÄR hände.
Ganska dyrt är det nog med HopLop, fastän vi sa att Adam är 2år och vuxna gratis blev det 20€. Fräckt är det ju dessutom att det där inne finns ett tiotal spel och manicker man ska köpa poletter till.
Hamnade köpa poletter då vi ville unna pojkarna att få köra elbil - vilket dom stoooor njöt av. Adam styrde jättefint omkring utan att krocka.
Avfärden blev klassisk och jag fick bära ut en skrikande och sparkande treåring. Båda barnen var helt slut efter 3,5h vilket resulterade i dagssömn kl. 16-18... Dagssömnen resulterade i sin tur till att pojkarna var pigga som mörtar till kl. tio. Då var jag redan ganska irriterad och vresig, men började skratta mitt i mitt nervsammanbrott då Adam apade efter mig och sa "fu**ing hell"...

2 kommentarer:

  1. Haha, låter bekant. Var och varannan morgon står Elaisa ute på gården och stönar "Jääääävla Uno!!!!"

    SvaraRadera