lördag 1 juni 2013

Kosmetik i tidning och reklamblad

Kosmetik jag blev intresserad av i morgonmålsbordet.
Även apteksmärket Vichy har kommit med en BB-kräm (färgad dagkräm med uv-skydd, jämnande o. lystrande effekt mm). Och Dior har en BB-ögonkräm för mörka ringar som säkert är jätte bra, men 50€ är nog för mycket. Får återkomma på taxfeen.

Använder mascara från markethyllan. Har inte ännu vågat betala mer för en mascara då jag ändå varit nöjd tex med L'oreals Architect. Men Lancomes Hypnose (36€) skrivs det så mycket om över allt och den har vunnit awards, så att jag nu allvarligt överväger en dyr mascara. Lancomes mascaror är ju kända för att vara bra. Rimmel kajalen var ett bra ekonomitips i Olivia, 8,50€.
Chubby stick köpte jag från Lumene. Men den är så svag i färgen att det inte är min juttu. Isadora (13,50€) borde ha rikligt med pigment, likaså Clinique (22€) och ska kolla in även Max Factor (11,90€) i butiken. Essie nagellack lockar med sänkt pris, men det är ändå för dyrt tycker jag och är nöjd med tre L'oreals nagellack för samma pris. Och hoppas på extra bra hållbarhet med gel-lacket ovanpå.

2 kommentarer:

 1. Hej Jonna, jag köpte Lancomes Hypnose Star på flygplatsen mitten av januari då killen (!) där rekommenderade det. VAr verkligen INTE värt sitt pris ! tyckte inte den var någo speciell och nu har den redan en tid varit torr och klumpig. Vad jag däremot sku rekommendera dej att testa är Diego Dalla Palma Trasformista mascaran - den är den absolut bästa jag haft ! jag köpte min från skönhetssalongen Cindy Riera , kommer inte exakt ihåg vad den kostade men runt 20 euro kanske och verkligen värd varje cent. ( vet inte om den säljs nån annan stans). kolla Cindy Rieras facebook sidor, där brukar hon meddela då hon har "shoppingtider".
  Olika MAC mascaran + annat smink därifrån har jag också använt och tycker de är prisvärda och så brukar man få mycket bra service av dem på Stocka ( dessutom kan man föra tillbaka sina tomma burkar/tuber/mascaror och får en ny produkt gratis per 6 st man återanvänder !

  hälsningar
  Monica :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Monica, tusen tack för infon - där sparade jag mig några tior ;) Det är just det jag alltid misstänker att dyrt inte är bättre - bara dyrare! Köper ibland (sällan) dyr kosmetik, och inte en enda av dom produkterna har varit bättre än billiga eller blivit faviroter jag skulle köpa pånytt.

   Har nångång hört att det inte finns värst många kosmetikfabriker i världen och tex. kajaler och mascaror långt har samma innehåll med olika märken stämplat på - kanske det är så?

   Ska bekanta mig med Ciny Riera bums! MAC vet jag att är prisvärt - det är absolut fööör sällan jag är på stan i Stocka...

   Radera