fredag 14 juni 2013

Blonderingsspray

Nu var jag så dålig bloggare att jag inte tog före och efter foton... Men sprayet funkade helt okej. Det ska användas i vått hår. Sprayade på i rötterna och borstade sen lite grann. Jag var försiktig första gången, och märkte inte just nån skillnad efter att håret torkat. Man ska torka det med värme, fön eller solen - inte tvätta ur. Lukten är inte alls stark, som hårfärg, så det känns helt okej att lämna i håret. Andra gången vågade jag spraya ordentligt och tycker nog att min hårrotsutväxt syns betydligt mindre nu. Flaskan kommer att räcka till mååånga gånger och blir säkert mer och mer förtjust i den med tiden.

2 kommentarer:

  1. Intressant! Har aldrig testat detta. Far det ur genast man tvättar håret då?

    SvaraRadera
  2. Nä, nä, det är helt kestoväri! Sjukt behändigt, måst bara lära känna produkten ännu lite bättre för att bli helt såld.

    SvaraRadera