fredag 22 november 2013

LivBox November

IdHAIR hårspray, Batiste torrshampoo, Calip sminksvamp, Vichy fuktkräm/dag, Académie mask.
+
10€ presentkort till Kauneushoitola Andzinska i Olars.
Kanske jag skulle gå i solarium en gång före resan till Kanarieöarna?
Fast solarie ju är so last season...

Kan inte riktigt lyfta fram nån av produkterna från november. Ingen var extra bra eller speciell. Vichy är alltid Vichy, så den var jag glad att få och dessutom är den just för min ålder. Sminksvampen var jag nyfiken på, men eftersom jag sätter foundation med fingrarna har den ändå inte blivit använd. Hårsprayen var lite för hållbart för mig, men en uppsatt festfrisyr håller den säkert på plats. Torrshampoon tvättade och doftade gott, var bra men inte speciell.

Tidigare LivBox: oktober, september

2 kommentarer:

  1. Min frissa lärde mig bra knep med hårspray som annars är för starkt: Spreja först i händerna och stryk över håret för att släta till och få lätt skydd mot fukt osv.

    SvaraRadera