torsdag 24 april 2014

Sephora kosmetik uppköp

Sephora på Biblioteksgatan i Stockholm var som sagt en karkkibutik för mig och jag spenderade 1,5h där. Om du inte är en kosmetikjunkie, säger namnet säkert inget. Sephora är ett franskt kosmetikmärke och -butikskedja, dit kosmetikjunkies vallfärdat sen 1970. Sephora ägs sedan 1997 av LVMH (Louis Vuitton och Moët Hennessy). Sephora finns redan i 27 olika länder, tyvärr inte i Finland, men öppnade i Stockholm hösten 2012.
 
Fick äntligen fingra på en massa produkter som inte finns i Finland som NARS och Benefit. Mina händer var så fulla med foundation, läppglans etc att jag fick tvätta dom flera gånger under besöket. I Stockholms Sephora fanns tyvärr inte Urban Decay eller BECCA. I Finland finns redan Bobbi Brown (Stockmann), bareMinerals (Kicks, Sokos) och Make Up For Ever. Och ända med mig hem kom förståss några produkter.
 
Sephora har en egen kollektion med en massa härliga duschtvålar, bodylotions mm i läckra färger och köpte handtvålar till badrummen. Puderborsten är också Sephoras egen. Håller på och förnyar mitt kosmetik-pensel förråd från gamla billiga penslar från 90-talet till nya kvalitetsborstar som är dugliga typ livet ut. Skriver senare om NARS illuminator, Benefit mascaran, Nuxe oljan och Estée Lauder (paketet jag fick med på köpet), sen då jag testat dom.

 
En annan produkt från Sephora kollektionen var denhär lilla silverfärgade dosan, som är en lite sprayflaska dit man kan fylla på av sin parfym och ha med på jobbet eller på fest i handväskan och på resor tar den mindre plats än hela flaskan. Sjukt praktiskt, I Like.
 

 
Dethär Sephora nagellacket hade cool färg; blått med grönt skimmer.
 

Make Up For Evers vattenfasta penna  för ögonen Aqua Matic i brun nyans (ser orange ut på bilden?) var ett super uppköp. Sätter av den på ögonlocken och smetar ut med fingret och lägger under ögat under fransraden. Håller bra och är även en bra bas för ögonskuggan och kajalen. Fingrade länge på den turkosa nyansen, som skulle ha varit sååå cool. Men nääär går jag på en så cool fest att jag skulle måla ögonen såhär? I Berghäll finns här en Make Up For Ever butik och kommer definitivt att kolla in fler Aqua Matic färger här i Finland. Sephora läppglanset var ett impulsköp vid kassan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar