onsdag 16 april 2014

Lumene eyeliner

Vilken glad överraskning i postlådan, då jag fick mitt första paket via bloggen - dessutom av Lumene. Tre eyeliners och en mascara. Vattenfast eyeliner kom som på beställning då allergisäsongen är i gång och ögonen rinner mer än någonsin. Speciellt intresserad blev jag av den vita/ljusa eyelinern. Testade den vita/ljusa i indre vrån av ögat. Den bruna tycker jag också mycket om, den är inte för hård men ändå mörk. Till fest på kvällen ska det vara svart.

Hade Lumenes vattenfasta svarta eyeliner en lördag då vi for på fest - och kan berätta att det var det enda som fanns kvar av mitt ögonsmink då jag ens kom fram till festen. All ögonskugga rann bort i dessa allergitider, redan på vägen dit. Så stort plus för hållbarheten som testats under "extrema" förhållanden. Plus också för att det är lätt att göra en mycket tunn linje.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar