lördag 5 april 2014

Swedish beauty&cosmetic awards 2014

logga

Några värda att bekanta sig med?
Alla vinnare HÄR.

Årets Hygienprodukt
The Body Shop: Honeymania Shower Gel
En omskriven och ombloggad försäljningssuccé med en plånboksvänlig prislapp vars innehåll hämtar sin varma, blommiga doft från etiopisk vildhonung.
Oj, denhär har jag nog missat (ombloggad?!), men ska jag definitivt gå och dofta på.




Årets Serum
NUXE: Nuxellece Jeunesse
Lyfter hudvårdsrutinen till toppnivå med sin silkeslena konsistens som snabbt tas upp av huden. Fungerar utmärkt under makeupen, slätar på sekunden ut trötthetslinjer och ger en frisk pärlemorskimrande hy. Smart förpackning utan kladd som gärna placeras front row på hyllan.
Låter bra, men 58€ är nog ganska mycket. Kanske kan hittas billigare tax-free eller utomlands?
Vad är serum? Se HÄR.




Årets Ansiktshudvård under 200 kr
L'Oréal Paris: Nutri Gold Extraordinary Oil
I en lyxig flaska gömmer sig denna välkomponerade och mjukt doftande cocktail av oljor som försvinner snabbt ner under ytan och lämnar en behaglig känsla av sammetslen hy.
Jag skriver om den och Nutri Gold fuktkrämen HÄR. Nu håller dom på att ta slut och jag kommer faktiskt att sakna dom och definitivt köpa dom på nytt. Kanske nåt lättare nu för sommaren, men definitivt sen då batterierna sätts på i hemmen på hösten och jag blir så yttorr.




Årets Ansiktsmakeup under 250 kr
L'Oreal Paris: Nude Magic CC Creams
Den lätta, luftiga och vitaminberikade krämen glider som silke över huden för att korrigera varje färgskiftning och ge en lyxlook till vardagspris. Magiskt!
Lóreals BB har jag, men denhär CC:n har jag inte testat. I BB-kategorin har Garnier och Lumene varit bättre för mig, men visst lockar det att testa även denhär. Vad är CC och BB? Se HÄR




Årets Ansiktsmakeup över 250 kr
Lancôme: Teint Visionnaire Foundation
Mer än makeup, mer än hudvård – en innovation som trots (eller tack vare?) sina uttalade anti-agingegenskaper fungerar på de flesta hudtyper. En semitäckande foundation som ger naturlig lyster och dessutom kommer med en present i locket! Här får du mycket för pengarna.
Vill komma ihåg att min kompis Anna berättade hur bra den lilla concealern var för mörka ringar under ögonen.




Årets Kroppsvård under 100 kr
La Roche-Posay: Cicaplast Balm B5
En ny kultprodukt som numera alltid finns i handväskan. Lugnar och lindrar känslig och krävande hud hos stora och små.
Makeuponmymind berömmer La Roche HÄR.
Årets läpprodukt under 200 kr
La Roche- Posay: Cicaplast Lips
Fixar utan bekymmer svidande munsår och förkylningstorra läppar. Ett effektivt vårdande balsam som för sina få slantar ger oss mjuka pussmunnar året om. En vardagshjälte för såväl stora som små, herr som fru.
Hittas på apoteket HÄR. Tycks vara en rival till Bepanthen alltså?

4 kommentarer:

  1. Åh, vad ljuvligt!

    Jo Lancômes concealer var bra, men den kom i locket av en medelmåttig ögonkräm, så jag har inte köpt den fler gånger. Jag älskar nuxe-doften och måste kanske pröva serumet av den anledningen. Och la roche posay är superprodukter, har använt dem till jättetorr bebishud i tiderna.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jaa-a Nuxe e härligt... Om du hittar den billigare tex. på flygfältet, kan du ta till mig oxo så betalar jag sen? :) Bra o höra, la roche ska jag nog gå o köpa för hela familjen!

      Radera
  2. Jep, ska kolla priser nästa gång i tax free. Om man reser till Frankrike lönar det sig att köpa la roche posay (på apoteket) där, det är billigare än i Finland. Men prisvärt även i Finland.

    SvaraRadera