söndag 30 mars 2014

Dagen efter

Härlig kväll igår med många väldigt gamla och kära bekanta som jag inte sett på 5, 10 och 15år. Roligt att se och märka att ingenting ändå ändrats. Fick också finally träffa två kompisars nya män. Festen var jätte kiva, super god självlagad traktering och mycket skumppa. Kanske lite för mycket för mig som inte spottar i glaset så att säga. I säng kom vi 04.30. Steg idag upp 12.30 mha Burana och såg på The real Housewives of Beverly Hills och åt chips - innan vi sen for efter kidsen från min mamma.


4 kommentarer:

 1. VAR ser du Real housewives of Beverly Hills? Älskar alla dessa varianter och är helt förkrossad då NYC tog slut på AVA för någon vecka sedan. Sjuklig abstinens! Och Beverly Hills-chicksen är favoriter! Team Brandy! ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Alltså håller med att Beverly Hills är absolut bäst!! Det kommer också på AVA, fredagar på fm enligt min digibox. Har nog sett alla domhär delarna för några år sen på nätet... men det e ju int samma sak! Har under kategorin tv säkert linkar till nätet. Har mången gång sett i maraton... och jaa Brandy rules ;)

   Och jag är också helt förkrossad, för hittar int riktigt nåt jag skulle njuuuta av att se på just nu. Alla Housewives slutar och Bachelor har inte kommit på en evighet - what's up med det? Har jag missat det på nån kanal? Det finns så mycket kanaler nuförtiden att många serier går mig förbi...

   Radera
  2. Aaah, så det är repris! Okej, men det funkar ju också - speciellt dagen efter. Väntar SÅ på ny säsong av Real housewives of OC också, de var guld på precis samma sätt som NYC och Beverly Hills.

   Radera
  3. Domhär tre e oxo mina favoriter. Miami housewives e ju helt crazy, för att int tala om New Jersey mafiosorna ;)

   Radera