onsdag 26 mars 2014

Sortera mera

Jag vill ju tänka på omgivningen och naturen. Sorterar gärna vårt avfall och är stolt över att vi har nio sorteringskärl. Energiavfall som nyaste som kom för ett år sen till vårt husbolag. Men bara man sen också ibland sku få iväg skräpet till insamlingarna. Just nu är så gott som alla kärl fulla.


Dessutom har vi nästan alltid nåt större avfall, som nu på sistone dammsugare, smoothiemaskin, målfärgsburkar, dubbelvagn eller stepper, som man inte vill sätta i vanlig roskis. Som tur kör HSY insamlingsbilarna som vanligt i april-maj omkring i huvudstadsregionen och tar emot problemavfall och min arbetskompis som väntar tvillingar tar vår vagn till lande-vagn. Och för att inte sen ännu tala om alla säckar med loppisgrejor och "föra till h&m återvinning" -grejor som samlas i skåp och i bastun. Jag tycks lida av vår-rensning och stör mig på allt överlopps just nu.

6 kommentarer:

 1. Allt som blir över ska du föra till en Kontti-insamlingslåda! Finns åtm. utanför FRK på Fabriksgatan och i Munkshöjdens köpcentrum.

  http://www.punainenristi.fi/uutiset/20140307/kontissa-kaivataan-lahjoitustasi

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jeps! Och den tycks stå där helatiden!

   Radera
 2. Jag har bokat bord nästa vecka lördag på Jäähallin Kirppis, ska försöka bli av med ett och annat som samlats i skåpen. Om du vill bli av med barnkläder så kunde jag komma o kolla om det är nåt jag skulle behöva åt Fred.!?
  Monica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Berätta sen om det går bra åt i Ishallen!
   Vilken storlek är Fred nu?

   Radera
 3. hoppas att det går bra åt där, iallafall var det svårt att få bord bokat, slutsålt hela tiden ! Fred har storlek 92-98 (endel 86 går ännu) och skor 24 ( 23-25 beroende på )

  SvaraRadera
  Svar
  1. ska kolla vad vi har i den storleken!

   Radera