tisdag 11 mars 2014

Ny Vichy foundation

... som täcker mörka ringar under ögonen (vilket jag tycks ha obession med...). Vichy Dermablend Corrective total body foundation sägs hålla upp till 16h och är vattenfast, något som skulle passa mina rinnande ögon. Vichy Dermablend är en ny serie som lovar täcka otroligt bra - utan att se ut som tjockt spackel. Den lovar täcka problemhy och tom tatueringar, kolla crazy video HÄR. Karkkipäivä testade produkten på sin mans blåtira HÄR. Hon berättar också att man inte behöver pudra på, vilket låter bra eftersom puder ofta gör concealers tjocka som kakor under ögat. Too good to be true?
Men man vill ju inte se matt och livlös ut som på 90-talet, utan på 2000-talet ska det ju vara lyster och glow. Därför skulle denhär vara endast för under ögonen för mig, och inte hela ansiktet. Vill testa!



Kan beställas på nätet för 29€

4 kommentarer:

  1. Köpte den just och den är nog faktiskt riktigt bra. Just så tunn som de lovar. Vår kosmetolog rekommenderade mej den mörkaste och jag tvivlade men tog den men det var ett bra beslut, ganska ljusa färger. Först ser den lite onaturlig ut men smälter sedan in. Känns bra på jobbet i lysrörsskenet och till fest för jag har ganska ojämn hud. Hemmadagar kör jag med mineralpuder som känns naturligare. Linda S

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hade fått uppfattningen att man måste beställa den på nätet och hann bli lite avtänd... Man vill ju testa hur den känns och vilken färgton man ska välja. Finns domhär alltså i ert apotek? :)

      Radera
    2. Jo, vi har dem ��.

      Radera
    3. Jess, ska sticka mig in i Apteekkimarket i Kampen! :)

      Radera