söndag 2 mars 2014

Sjukstuga...igen

Det har inte varit en vidare månad här hemma. Först var jag en vecka hemma i hög feber och nån slags influensa, förra onsdagnatt spydde Antony, och nu först idag spydde Adam.

Förra torsdagen var barnen alltså hemma och jag hade magsjuka&feber. Jag lyfter hatten åt mina pojkar, för jag låg i soffan hela dagen och sov för det mesta. Emellanåt rostade jag några bröd och fyllde på saft - annat bjöds det inte på. Antony var ännu i halvskick, låg på soffan med mig och gjorde rekord i tv-tittande, typ från 8-17 i ett streck (eller let´s be honest, jo det var 9h), tills mannen kom och räddade situationen. Och stackars Adam som var frisk förstod ganska snabbt att jag inte kommer och leka hur han än ber, så han spenderade med att byta kläder ca 57 gånger och gick ensam omkring här hemma.


Nu idag (4 dagar senare?!) fick Adam feber och spydde. Nu är det nog mannens tur att bli hemma imorgon...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar