onsdag 19 mars 2014

En "Sokos 3+1 päivää" primer-wantie & glow

En PRIMER sätts på dagkrämen som en bas som slätar och jämnar ut färgen under sminket. Och makeupen fäster, och håller bättre.

På Sokos 3+1 -dagar hittas denna Guerlain Météorites Perles Primer Les Ors -primer, som jag läst mycket beröm om, för 49.90€ (norm. 69,50€) på lördagen den 22.3. Till vardag skippar jag primer, men till fest använder jag (just nu). Denhär Guerlain kan man använda som sådan för att ge lyster, som primer under foundation eller blanda i och tunna ut foundationen.
Ett lysteralternativ jag lääänge varit sååå sugen på är Elle Beauty Awards vinnaren NARS Illuminator, i nyansen orgasm som Sofi Fahrman kallar "Gravidglow på tub". Också nyansen Laguna prisas av många skönhetsbloggare. Men då man måste beställa NARS på nätet, har det inte blivit av. Kan beställas på tex.HQhair (27,90€) eller köpas i Sthlm på Sephora. NARS Illuminator är alltså inte en primer, utan det är fråga om lyster.

Nars Illuminator - Various Shades: Image 01Ett annat lysteralternativ jag är nyfiken på är Diors Glow maximizer - nyheten som utkommit denna månad - och MakeUpOnMyMind testat HÄR. Denhär är en primer.Också Make Up Forever Uplight, är ett rekommenderat lysteralternativ. Mungolife "Tätä ku sipasee iholle, niin johan hehkuu ja kuultaa. ... ja on ihan mieletön aine ja superriittoisa, sitä riittää pienenpieni pisara!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar