fredag 25 januari 2013

Bekännelser

Njaaaaa, kan nu här medge att vi planerade få bort tutten och blöjorna under resan (Adam 2,5år). Berättade tom stolt vår plan på dagis' kasvatuskeskustelu tidigade i höst. Tänkte att då det på resan finns så mycket nytt, så går det ju lätt och obemärkt.

MEN väl framme talade vi inte ens om det en enda gång med mannen. Båda konstaterade tyst för sig själva att det viktigaste är att ha lung och ro på alla sätt. Dessutom ville jag sen ändå ha tutten för alla flygresor, då den tröstar och lättar på trycket i öronen.

En annan sak som många frågat är vad pojkarna tyckte om thailändsk mat. Där gick vi också in för att prioritera lugn och ro i huset och beställde alltid nåt vi visste att dom skulle äta. Vilket var franskis, pizza eller spagetti - och inte ens det dög varje gång, barnen äter så dåligt på resor. På Mäccen åt vi två gånger och Burger King två gånger. På morgnarna åt vi alla gröt, för att känna oss hälsosamma på nåt sätt...
 
 
Själv åt jag prawns in garlic & pepper + fried rice i en månad i Thailand och i Kuala Lumpur mest sushi i två veckor - nam!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar