måndag 7 januari 2013

Coral island

P a r a d i s ! Ön är lika härlig som Racha island och som Phi Phi (åtminstone före tsunamin), dvs vit sand mjuk som sammet och klart turkost vatten - utan vågor. Dethär är det jag njuter av mest; färgerna och på sånahär ställen går tom jag (och Adam) och simma. Då vi stod i vattnet kom stora 15cm zebrafiskar och små 30cm svärdfiskar runt oss! Åkte med långsvansbåt från Rawai, vilket tog ca 30min och kostade 40€.

Fick våra pojkar och sova dagssömn på solstolarna -tjohej!2 kommentarer:

  1. Alltså det är just det där turkosa vattnet och den där sanden jag längtar efter såå mycket nu. Tänkte dessutom fråga en lite underlig fråga. Finns det NAN2 (mjölkersättning) i supermarketarna där i hoodsen? Fiilistelee varje dag på din blogg. HÄRLIGT!

    SvaraRadera
  2. Ja, det är nog bara så härligt med alla dom fina färgerna!

    I dom större Tescona finns det en hel hylla med mjölkersättning, men är inte säker på märkena... Dit kan ni hamna ta tuktuk, men det kostar inte mycket. Blöjor och wipes finns också i dom mindre Mini Martena som finns i varje hörn, så jag skulle själv bara ta med blöjor till ett par dagar. Burkmat har jag dålig koll på då vi inte mera använder, men om babyn inte är kräsen finns det klart burkmat åtminstone i Tesco (och månne int oxo nåt mindre urval i Mini Mart eller 7eleven).

    Jag kommer avundsjukt att följa med din blogg sen då ni e här... Ajjo, på tal om bikinin på din blogg så har jag redan köpt tre par här. Det finns stort utbud och har betalat 600baht (ca 15€) för en i butik och igår 750baht (ca 20€) för två par på stranden.

    SvaraRadera